ScherpAdvies banner over ons

Van Scherp & Oxfam Novib

Persbericht 

Leersum, 18 november 2015
Van Scherp BV steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden

Naast persoonlijk contact en betrokkenheid bij de ondernemer én het realiseren van besparingen voor uw organisatie, vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiest Van Scherp ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen. 

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles van harte en hopen zo ons steentje bij te dragen aan een wereld zonder armoede. 

Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.

R.A. van Scherpenzeel
Directeur Van Scherp BV

T. van der Lee
Directeur campagnes Oxfam Novib


oxfam novib banner

Wij zijn sponsor en bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib

R.A. van Scherp BV

Dorpsstraat 22
3648 AH  Wilnis

T (06) 51 54 06 02

E info@vanscherp.nl

Dinsdag, 18 Juni 2024 08:36